Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2018 19:39 - Интервю с български Илюминати част 2
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 2221 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Интервю с Идмон
Търсача: Да започнем с това има ли в България илюминати или само техни наместници/ слуги?

Идмон: Първо искам да направим разграничение за понятието Илюминати – то е много по-широко от това, което Ню ейдж движението на Запад и любителите на теориите за конспирации в България влагат. Това определено не са група същества с болно съзнание, които пият бебешка кръв и тайно направляват съдбата на света. Разбира се това не означава, че такива неща не се случват…но това не е същността. Илюминати се определят по кръвта и по-точно по генетичния код, който са приели от предците си. Това са кръвни линии с висока резистентност към външно влияние и контрол над съзнанието. За това предпочитам вместо Илюминати да казваме Кръвните линии. За да ме разберете, ще използвам една метафора – гените на хората от масите функционират като радио-точка – предавата зададена им честота, докато човек от кръвните линии е като широко обхватно радио – насочва съзнанието и дейността си на честотата, която желае.

Т: Искате да кажете, че вие сте робовладелци по силата на кръвта, а останалите хора са просто роби, които не са имали шанса да получат по наследство определен генетичне код? Не е ли това обикновена расистка теория?

И: Не, това не е расизъм. Истинските просветени не вярват в расизма, защото знаят, че имам много по-силни връзки от кръвта и външните родови белези. Тези новородените със сребърните лъжици, снежнобялата кожа и синя кръв са просто част от системата, която добре експлоатира расизма. Те обаче много добре знаят, че в тях няма нищо чистокръвно и че де факто те са едни от най-големите мелези. При това с много лош процент на интегритет в ДНК. Всъщност те са на ръба на оцеляването, а не на върха на пирамидата. Така че не е допустимо да говорим за расизъм в случая. Ако искате да постигнете нещо в този си живот или най-малко да го разберете до известна степен, трябва да се научите да гледате и осъзнавате по-широко от сегашните си граници за понятията.

Т: Добре тогава кажете накратко какви и кои са бълграските илюминати или Кръвни линии, (като Вие предпочиатате)?

И: Трудно ще ме разберете, ако Ви го кажа с две думи. Първо: не е задължително българските илюминати да са в България. Някои предпочетоха друго време-пространство. Не ги обвиняваме. Както казахме има по-силни връзки дори и от време-пространството. Съвременната квантова физка донякъде ги обяснява. И все пак с две думи истинската Българска кръвна линия е много силна и жизнена тройна спойка от три основни ДНК кода :1) този на расите, която в Стария завет на езика на народа на Яхве се наричат „елохим”. 2) този на раса от Сириус 3) и за ваша изненада – този на съществата, които са опредлени от съремената теория на конспирацията като обществен враг номер едно – расата на рептилоидите. Съотношението е 33 процента или 1/3 – това примерен вариант – възможни са известни отклонения,но това отключва нестабилност и регресивни мутации.

Т: Казахте рептилоидите – да не би да имате рептилите – шейпшифтъри?

И: Да, има разлика. „Рептил” е латинското име за влечуго, т.е. нещо, което се влачи по земята с тялото си, за да се придвижва. Рептолоидите са високоеволюирала форма. Съществата(рептилите-шейпшифтъри, бел. на Търсача), които вие имате предвид са една издънка с преекспонирани функции и възможности. Знайте, който е силен и могъщ няма нужда да променя формата си. Силата не идва от форма, а обратното – силата определя формата. Тяхното е болест – липса на контрол върху ДНК структурата и мутатации. Силният няма да промени себе си, а вашето съзнание и възприемането ви за него. Не го ли разберете винаги ще бъдете в позицията на жертви.
Т.е да разбираме, че рептили-шейпшифтъри не са част от Илюминати?
Да, така е, те са използвани от Илюминати. Просто са част от плана. Защо освен овце да не можеш да развъждаш и гущери(смее се – бел. на Търача). Т:Да, но това не е ли жестоко – според разкази на очевдици тези същности се хранят с човешки бебета и млади девици? Не е ли висока цената на развъждането им?
И: За да говорите за цена, трябва да сте наясно с истинската стойност на нещо.
Нима не е жестоко да се храните с бебета-прасета особено в един специфичен период, отъждествяван като един от най-светлите християнски празници?

Т: Да, но все пак те са животни?

И: А, животни? – Те са вид и вие сте вид и ние сме вид – кой определя кой е по-добрият – този, който държи ножа ли? Добре дошли сте, но не се оплаквайте от съдбата си. Освободете се от предразсъдиците си – осъзнайте, че според Кръвните линии и ДНК сходството, когато за Елизагущера (вероятно алюзия за член на британското кралство семейство бел.на Търсача) заколят новородено, за да изпие кръвта му, се върши по-малък грях от това, което всеки от вас прави на празника „Коледа”. Задава ли ли сте си въпрса защо учените имат все по-големи опити в трансплантации върху хора на тъкани и орагани на прасета. А къде в прирордата сте виждали такова голямо цветово подобие на човешката кожа в друго животно. В много отношения домашните прасета са по-сходни в ДНК кода и по-близки до човека от маймуните. Така че „не съди за да не бъдеш съден”…

Т: Да се върнем към Българските илюминати. Кои сте вие и кои институции и организации стоят зад вас?

И: Ние сме Илюминати, но нямаме пълна власт над държавата. Впрочем такава няма. Третата Българска държава е мит. Впрочем български държави не е имало. Имало е много български империи. Българите са раса, която завладява, покорява и обединява и то не винаги със сила. Тази географска териториятя е послужила за основа на две Български империи извествни като царства или ханства. Така че е трудно да се говори за структури, които са изцяло под наш контрол или поне през последните няколко века. Силата ни е на мултинационално ниво особено в териториите на бившия СССР и САЩ, макар че това не е толкова голямо постижение, тъй като към момента това са просто две производствени корпорации с офшорно ръководство и елит.

Т: Счита се, че Илюминати са всемогъщи. Какво ви пречи да придобиете абсолютната власт в собствената ви страна?

И: Пак напомням няма страна или държава България. Ние също живеем на територията на прозиводствена корпорация. Името България към момента е географско, а не държавническо понятие.
Все пак сме успели да проникнем в някои производствени сфери и властови структури, но като цяло така наречения български елит няма почти нищо общо с българите или по-специално с Българските кръвни линии.Те са мениджъри – франчайзери, привнесени отвън или изкуствено издиганти от смесени(нисши) линии. Засега ни се налага да ги търпим и да правим бизнес с тях, а понякога и някои наши да служат в контролирани от тях властови структури. Това не ни притеснява – тяхната арогантност и невежество са широко отворена дупка в бронята им, която винаги може да използваме. Не бива обаче да се отрича, че някои от тях имат много гъвкави и приспособими поведенчески инстинкти, както и сериозни международни протекции. Както и да – когато му дойде времето и те ще бъдат употребени. Ще научат, че истинската сила е кръвта и нейният код, а не мръсните хартийки и железобетоните хамбари.

Т: Това звучи като закана или заплаха за идващ Апокалипсис?

И: Апокалипсисът вече е в ход – тези, които имат очи и уши за видят и чуят вече го знаят. Другият превод е „откровение” – кой ще оцелее в това, което идва ще се определи от защити вплетени в ДНК, а не от подземни бази и антиграивтационни технологии.
Т:Искате да кажете, че всички българи ще бъдат унищожени освен вас и тези които имата вашата ДНК защита?
И: Не е задължително. Така или иначе българите умират. До 15-20г. тази територия ще представлява най-големият старчески дом на земята – нещо като концлагер за стари и недъгави хора на открито. Това е тенденция, ако се запазят досегашните темпове, а те съвсем скоро ще бъдат катализирани. Това не бива да ви тревожи – това е част от плана. За нас това е нормален оздравителен процес. Еволюция. То е свързано с ДНК защитата. Добрата вест за вас е, че българското ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържата невероятна сила и потенциал. Тези защити са осбено силни на квантово ниво. Действат като синергетици. Интересно кои ще успеят да достигнат до това ниво, за да се свържат в тази мрежа.
Другият ключов въпрос е дали това поле ще достигне критична маса. Какъвто и да е изходът със сигурност ще останат семпли и то от най-добрите. Няма да се стигне до пълна анихилация.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 912460
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930