Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2014 23:53 - Наркотиците са за слабнаците
Автор: enigma21 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1705 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 07.01.2014 23:57


 imageНаркотични вещества (наркотици) са група фармакологични вещества, които действат предимно върху централната нервна система и при внасяне в организма предизвикват ступор, който може да се чувства като успокоение или наркотичен сън.

Наркотиците могат да създадът само телесно щастие, но не и душевно.


Да обобщим наркотиците причиняват спокойствие понякога еуфория или просто те карат да се чувстваш щастлив.
Точно това имам предвид ,че са само за слабаци. Когато не могат да се справят с живота  и той ги подтиска и ги мачка те прибягват до бърз и лесен начин да се откъснат от реалноста и да направят себе си щастливи замъглявайки погледа им за проблемите. Ако човека беше силен психически нямаше да прибягва до други методи освен да се изправи срещу собствените си проблеми и да се бори с тях и да се учи от всичко което му поднася живота вместо да се чуди как да го заобиколи и да зацикли на едно място без да научава нищо ново.
Тук някои хора може би ще кажат ,че някои хора не взимат наркотици заради проблеми ,а за да бъдат готини.Което реално също е свързано със слабата психика на тези хора ,те не могат да приемат ,че някои хора не ги харесват или ги смятат за еди какви си и те се подават на чуждото мнение и заради това правят всичко само за да се харесат на другите те започват да живеят за тях ,а не за себе си.Само че реално не осъзнават ,че хората на които искат да се харесат взимат наркотици ,защото са слаби и са завистливи те не могат да приемат ,че някой може да е истински щастлив докато те не са и за това ги завличат със себе си ,те не могат да страдат сами за това са измислили лесен начин да пречупят чувствата си през призмата за готиност, което ги успокоява душевно за тяхния проблем те се самозаблуждават ,че го правят за да са готини, а не заради реалната причина,че имат проблеми и не знаят как да се справят с тях.  Искам само да кажа едно на хората които взимат наркотици. Ако бяхте силни и търсехте други начини за да бъдете щастливи щяхте да достигнете пълен душевен екстаз ,който не може да бъде постигнат или подправен.Наркотиците няма да ви направят обичани или по-малко самотни те могат само да създадат илюзията за тези чувства. 

Алкохола и наркотиците с които се блъскате никога няма да ви накарат да достигнете чувството на истинско щастие.Щастието не може да се постигне по изкуствен път иначе тогава не е щастие.  :)



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: enigma21
Категория: Лични дневници
Прочетен: 86786
Постинги: 44
Коментари: 22
Гласове: 38
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031